pahuus maailmaa kohtaan

Runoilija Keltaruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2004
Viimeksi paikalla: 17.10.2023 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.8.1986
Facebook:

Kahden erityislapsen äiti.
Fanattinen Nalle-fani <3
Mikä laulaen tulee - tulee tunteella!
 
Kyynel poskelleni vierii,
se kertoo tarinaa.
Se kertoo tarinaa rakkaudesta,
tähän suureen maailmaan.
Kyynel toinen vierii perässä,
jatkaen surun matkaa.
Suru tulee pelosta
jota maailman kansa kantaa.
Pelko tunkeutuu sisinpäämme,
peläten tapahtuvan jotain pahaa.
Eikä se tunnu irti päästävän,
vaikka annamme mitä se haluaa.
Kyyneleitä jo virtaa,
ihan yhtenään.
Itkua en osaa lopettaa,
mitä jos yksin tänne jään?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kosketti tämä suruinen runosi!
Surullista, mutta jos ahdistaa, niin ammattiapua on saatavilla <3 
oikeastaan nää runot on sitä terapiaa juuri..mutta käyn kyllä oikeastikin terapiassa - tosin en maailman asioiden vuoksi vaan ihan muuten <3
yleensä kun emotionaaliset tarpeet tulee tyydytettyä niin kaikki menee hyvin

pohtimaan laittoi runo, loistavaa
ahdistus puhuu sanoissasi ja se pelko, niihin saa apua
 

Käyttäjän kaikki runot