Vain pyörätuoli

Runoilija Keltaruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2004
Viimeksi paikalla: 17.10.2023 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.8.1986
Facebook:

Kahden erityislapsen äiti.
Fanattinen Nalle-fani <3
Mikä laulaen tulee - tulee tunteella!
 


Tyhjä tori,
Vain pyörätuoli.
Siinä se yksin seisoo,
Ilman omistajaa.

Tyhjyyys kalvaa,
Hiljaiseloa,
Ei ristinsielua,
vain ympäristön äänet. 

Kaikki uinuu,
väkikin katoaa.
Koskahan täällä
ollaan normaaliin tapaan.

Pyörätuoli yksinään,
Jää torin laitaan könöttämään,
Kun astelen,
Sen ohi eteen päin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Paljon ajatuksia herättävä tarina. Alkaa ajattelemaan, missä potilas <3 
 

Käyttäjän kaikki runot