lapsi vielä

Runoilija Keltaruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2004
Viimeksi paikalla: 17.10.2023 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.8.1986
Facebook:

Kahden erityislapsen äiti.
Fanattinen Nalle-fani <3
Mikä laulaen tulee - tulee tunteella!
 

Pöydällä valkoinen kissa
hän minua katselee.
On jaloissani kengät mustat
kissa niitä ihailee.
Päälläni valkoinen leninki
se on niin silkinen,
voi kun voisin olla jo aikuinen.
On silti ihanaa
olla vielä lapsonen,
kun saa olla huoleton
ja leikkiä iloiten.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Eläköön sisälläni teräväkatseinen pojan koltiainen niin kauan kuin elinvuosia piisailee...
 

Käyttäjän kaikki runot