Kun ei enää jaksa

Runoilija Keltaruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2004
Viimeksi paikalla: 17.10.2023 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.8.1986
Facebook:

Kahden erityislapsen äiti.
Fanattinen Nalle-fani <3
Mikä laulaen tulee - tulee tunteella!
 
Jos kaadun tähän nyt,
huomaakohan kukaan.
Kuin aika olisi pysähtynyt,
ei ota minua lainkaan mukaan.
Mitä jos en vain enää jaksa,
mitä jos vain luovutan.
Ottaako kukaan syliin,
saanko milloin kokea mielenrauhan.
Rakkaus on tosiaankin sokea,
ei se näe ympärillä olevaa pahuutta.
Se täytyy ite tuntea ja kokea,
kaaduta ja tehdä uudelleen paluuta.
Mitä jos en enää nousekaan,
ja jään tähän vain makaamaan.
Olenko silloin luovuttanut,
vai todella uupunut.
oletus

Kommentit

Hyvin tuttu tunne, kyllä yleensä joku aina nostaa ylös <3
 

Käyttäjän kaikki runot