Kevään tulo

Runoilija Keltaruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2004
Viimeksi paikalla: 17.10.2023 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.8.1986
Facebook:

Kahden erityislapsen äiti.
Fanattinen Nalle-fani <3
Mikä laulaen tulee - tulee tunteella!
 
Tuuli kevättä kuljetttaa, 
meille lempeästi puhaltaa. 
Talven mukanansa vie, 
antaa auringolle tien. 
Kevät alkaa kukoistaa, 
linnutkin laulaa laulujaan. 
Nauttikaamme tästä, 
luonnon häräämisestä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin nautitaan luonnosta, onneksi luonto on elossa ja voi hyvin <3 
 

Käyttäjän kaikki runot