Talvi

Runoilija Keltaruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2004
Viimeksi paikalla: 17.10.2023 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.8.1986
Facebook:

Kahden erityislapsen äiti.
Fanattinen Nalle-fani <3
Mikä laulaen tulee - tulee tunteella!
 

Pakkanen,
se kylmä joka riepottaa.
Pakkanen,
se piristys jonka se tuo.
Maisema,
pakkasen ansiosta säteilee.
Maisema,
jota muuttaisi en.
Kaunista,
talven paras hetki,
kun aurinko nousee
ja tuo tänne kirkkauden.
Pakkasaamun
hiljaisuutta kuuntelen.
Pakkasaamu
ja kauniit puut,
kyllä sieluni tänään lepää.

Selite: 
Katson ulos ikkunasta ja nään, tuon kauniin maiseman ja herään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista on, juuri tuon takia rakasta talvea,hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot