Syksy

Runoilija aamunkello

nainen
Julkaistu:
30
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2023 19:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina valmiina
 

Tämän syksyisen illan pimeys
heittää varjonsa valossa maan,
se kulkijan mielestä kurja
kun joutuu pimeässä taivaltamaan.

Ei edes kuutamo taivaalla loista
se valaisis reittini mun.
tai tähtösiä monta
apu sekin ois verraton.

Tämä reittini tuttu on mulle
sen kuljen ma päivittäin,
seuralaisena kuu tai tähdet
ois oiva apu nyt ain.

Selite: 
työnteko yöllä tuntuis mukavammalle kuunvalossa kuin pilkkopimeässä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis,
kaihoisa

henkii menetettyä
aikaa.

Koskettavan haikea tunnelma.
Tänään täysikuu tuo valoaan pisimpään yöhön.

hienotunnelmainen runo, pidin

 

Käyttäjän kaikki runot