Elämäni ehtoopäivät

Runoilija aamunkello

nainen
Julkaistu:
30
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2023 19:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina valmiina
 
Nämä  elämäni ehtoopäivät
nyt kun yksin mä kuljen vaan,
eipä taitaisi olla ketään
minun rinnallain kulkemaan.
On vointini jo niin huono
on apu tarpeen toisinaan,
joidenkin mielestä tarvitsisin
jo henkilökohtaista avustajaa.
Omasta mielestäni on
kuntoni kohdallaan,
mitä nyt joskus heitän
pikku pakit lattialle vaan.
On ollut tuuria mulla
kaatumisia tarkoitan,
ei ole luuvikoja tullut
vaan saanut muutaman mustelman.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, jos selviää mustelmilla elämästä. Henkisesti ja muutenkin.
Positiivinen elämän asenne ja huumori ovat kantava voima elämässä. Kiitos kommentista.
Ensimmäinen ajatus,
joka minulle tuli runostasi, oli että
kyllä ihminen haluaa ITSE hoitaa asiansa
niin pitkään kuin suinkin!
Vaikka tekeminen olisi miten hidasta, kivuliastakin
niin silti!
Hommat pitää elämän syrjässä paremmin kiinni,
antavat päiviin rytmiä, ja aikakin kuluu kivasti.

Ja kun on asenne kohdallaan, kuten Sinulla
toimintakyky pysyy hyvänä, vaikka vähän
välillä kaatuileekin.

Terveyttä Sinulle.
Kiitos sinulle kommentista kyllä asia on noin.Oisin aikoja sitten ollut sängynpohjassa jos en ois aktiivinen.
Pärjääjäkin voi jonain hetkenä tarvita apua pärjätäkseen taas. Kukapa täällä on selvinnyt täysin ilman toisia ihmisiä?
 

Käyttäjän kaikki runot