Mitä tässä mietin

Runoilija aamunkello

nainen
Julkaistu:
30
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2023 19:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina valmiina
 
Mietin syntyjä syviä
eliopäiviä ehtoita.
Kauanko pitää mun kärsimän
tätä maallista helvettiä.
Mistä pahasta panettelee
minua näin koittelee
ukko yliskamarista
itse iso Jumala.
Lähtisin jo mielelläni
menisin tuonen tupahan.
Ei ole mun aikani vielä täysi
päiväni vielä luettu loppuun.
Kärsimään on minut luotu
sukupolvien erheistä.
Liekö monennessa polvessa
on vihat vainot päälleni puettu
raskaaksi kaavuksi laitettu.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei pidä ajatella vihaa, täytyy pyrkiä aina vain rakastamaan <3
Niinhän se tietysti on,mutta moni muukin ajattelisi samoin minun asemassani.Kiitos kommenteista.
Kiitos Sinulle koskettavista, elämänmakuisista runoistasi.
 

Käyttäjän kaikki runot