Omakoti

Runoilija aamunkello

nainen
Julkaistu:
30
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2023 19:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina valmiina
 
Kiitos rakas Taivaanisä
että kodin saimme tään,
omin käsin rakensin mä
sen minkä pystyin tekemään.

Ystävät ja kylänväki
auttoi mua ahkeraan,
päivättyössä yöt mä yksin
pakkeloin ja naulasin.
Hioin seinät hioin lattiat
viemäriputket oikeat paikat sai.

Lapiolla hiekat heitin
talonpohjaan tyhjään vain,
liekö noita kuormia ollut
muistin mukaan yhdeksän.

Uupumuskin kerran taisi
ottaa ylivallan vain,
kilot lähti mutta menin
hammast purren eteenpäin.

Pojille mä pizzat heitin
oven raosta lennossa,
kun ei niiden aika kulunt
rakennuksen touhussa

1995

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea, suorastaan klassikko runotaideteos, 25 vuoden takaa <3 
Kiitos Olin 3 pojan yksinhuoltaja äiti rakensin meille oman talon.
Arvostan suuresti ja kumarran syvään <3 
 

Käyttäjän kaikki runot