Tunturissa

Runoilija aamunkello

nainen
Julkaistu:
30
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2023 19:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina valmiina
 
Kiipesin tunturin huipulle päin,
siellä mä pienen purosen näin.
Sen vesi oli kirkas kuin kristalli
ja maisteltua se muistutti,
miten lapin luonto on puhdas kuin kulta
ihan kyyneleet siinä tulvahti multa.
Oi etelän ihminen tiedätkö tätä,
älä vain lapin luontoa pilaa
se rauhaan jätä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi vie minut, etelän ihmisen,takaisin Lapin kauniisiin tuntureihin joissa juuri kävin vain nauttimassa ja ihmettelemässä, pidetään huolta luonnosta!
Kiitos kommentista.Olin aikoinani Lapin kävijä
oli aikoja kun tuosta ei tarvinnut huolta kantaa, niin koskemanton oli Lapin luonto
Kiitos kommentista.
 
Kiitos kommentista.Ei enää ole kaikki on muuttunut
Kiitos kommentista.Ei enää ole kaikki on muuttunut
Rakastan lappia. Kiitos riimeistä.. ajatus vie heti
Kiitos kommentista
 

Käyttäjän kaikki runot