Tytöt

Runoilija aamunkello

nainen
Julkaistu:
30
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2023 19:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina valmiina
 
Jos ei heilaa Helluntaina,
ei oo koko kesänä.
Ei oo Jussia Juhannussa,
eikä Pukkia Jouluna
eikä päätä Pääsiäissä.
Mitäs myö vanhat  vaitonaiset,
ee myö olla milläskään.
Vaan nuo neijot nuoret
taikoinensa yllättää.
Ei oo taikaan uskomista,
ei sulhoihin ensinkään.
Ei myö vanhat vaitonaiset,
tarvita muuta kuin
leipää ja lämmintä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot