Kohtalon kulku

Runoilija aamunkello

nainen
Julkaistu:
30
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2023 19:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina valmiina
 
Ei tiedä ihminen syntyessään
minne elämän virrat vie,
on kohtaloa niin monenlaista
mutta harvalla onnekas on tie.

Maanpäällä ihminen kärsiä saa
vaan taivaassa rakastetaan,
näin lausui vanha mummo
joka sairasti nuoruudestaan.

Hän luki Raamattua päivittäin
ja puhui siitä näin,
että sieltä löytyy ohjeet
päivittäiseen elämään.

2013
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävää, jo kolmetoista vuotta sitten olet kirjoittanut loistavasti <3 
Kiitos
 

Käyttäjän kaikki runot