Korven kasvatti

Runoilija aamunkello

nainen
Julkaistu:
30
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2023 19:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina valmiina
 
Mä korvessa kasvoin
synnyin köyhäään taloon,
oli lapsia perheessä palkjon
ja muutenkin kylä niitä täysi.
Oli kavereita
ei tarvinnut olla yksin,
eikä tarvinut valittaa
että olisi pitkästynyt.
Oli työtä
heti kun kynnelle kykeni.
Siinä kasvoimme
yksi toisensa jälkeen
lähdimme kylmään maailmaan.
Muistan lähtöpäiväni
kuin tämän päivän.
Kävellen lähdin
puoli muovikassillista vaatteita
laihat oli eväät.
Ensimmäisenä iltana tuli itku
oli kova koti-ikävä.
Nuori kun olin
justiin koulun lopettanut.
Sitä miettii syntytjä syviä
tässä sitä ollaan
60-ja kuoleman  välissä(vanha sanonta
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa muistelua. Minä menin aina takaisin kotiin.
Minä olin suurperheen mustalammas ja tunsin sen nahoissani niin kauan kuin vanhempani elivät.
Voi harmin paikka :( Toivottavasti aikuiselämäsi on hyvää.
Kiitos tästä kertomuksesta. Historiaa joka on vielä lähellä.
 

Käyttäjän kaikki runot