Perfidia

Runoilija väinöntytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2008
Viimeksi paikalla: 18.10.2015 15:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elää täytyy
 

Oli Byggalla jorot vuonna viiskytkuus.
Friidulla taftimekko, täyskello, aivan uus.

Vakosamettirotsi oli kundilla, döfas brylcreemi-kiehkura otsalla.

Poski poskea vasten ne joras, Hand in hand.
Skulas Ossi Aalto, sjungas Sacy Sand.

Se friidu ja jannu koko illan joras. Perfidia soi.
Ne kaks - ne tunnelmoi.

Se ilta oli varmaan skrivattu tähtiin,
sillä kimpassa heidät sen jälkeen aina nähtiin.

Vuoskymmeniä kului, montakin.
Budjaa kimpassa vielä kumpikin.

Radiossa laulaa Sacy Sand, kaks kalkkista joraa
poski poskea vasten, hand in hand.

Selite: 
Nostalgiaa...
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot