Miten Lippakorvasta tuli Tarkkailija-tonttu

Runoilija väinöntytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2008
Viimeksi paikalla: 18.10.2015 15:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elää täytyy
 

Korvatunturin pajalle saapui snadi mies, Snögarin käppänöitä , joku ties.
Kliffasti kumarsi ja duunia kysyi.
Levee smailis pärställään pysyi.

-Moi! Oon Lippakorva, residenssist Snögarin,
Korvatunturilta duunii tsögaisin?
Näin se bamlas, se snadi mies,
joka arvonsa hyvin ties.

-Duunii olis´ joululahjain lastaajana,
tai puhelimeen vastaajana,
bamlas Pukki, hiukan funtsittuaan,
Lippakorvaa mittailtuaan.

-Oon ollu duuniss slurkeiss, partiossa, ja Lumikilla vartiossa! Kuulovartioon mä pyrin, sillä kuulen hyvin. Se ois toiveeni mun syvin.

Pukki hiffas sbulit korvat ja sano näin:
-Jos todella sä luulet,
ett skidien kaikki toiveet kuulet,
riiviöiden myös,
niin Tarkkailija-tonttu olkoon työs!

Nyt Lippakorva onnekas,
se kääpiöistä kahdeksas,
on Pukin tonttu maineikas.

Selite: 
Näin Joulun alla tulee niin lapselliseks. Ei sille vaan mitään mahda.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot