tuntematon visertäjä

Runoilija väinöntytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2008
Viimeksi paikalla: 18.10.2015 15:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elää täytyy
 

Lintujen lauluja kuuntelen
niitä tunnistamaan, opettelen.
Peipon, punatulkun, käen, tunnen kyllä,
mutta korkeimpana kaiken yllä
laulaa joku vallan ihanasti.
Jokeltelee, kuiskuttelee, lurittelee kirkkahasti.
Ja haikeasti hiljenee, metsän suojaan pakenee.
Ei satakieli.Ei se viihdy metsäaukiolla,
se rastas, taikka kerttu voisko olla?
Yölaulajissakin on monta, huilistia verratonta,
mutta mikä laulaa päivälläkin upeasti, ja piilottelee taitavasti? Sen soolo soi niin mahtavasti.

Selite: 
Joskus se tuntuu kiusottelevan ja kiertää meidän pihapuissa, mutta ei näyttäydy
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot