Linnunlaulu

Runoilija väinöntytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2008
Viimeksi paikalla: 18.10.2015 15:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elää täytyy
 

Linnunlaulun sinisessä hämärässä, tsittaan ihmettelemässä, kunka snygi onkaan Töölönlahti, Oopperatalo ja toi maaginen kuun valo. Ja mä tsiigaan yli Stadin kattojen, taas mä tsennaan sen, sykkeen Stadin sydämen. Tää on Töölönlahti blues, tää on mullekin fiilis uus. Saatsä saman fiiliksen nyt, kun tähän hetkeen syvennyt? Tsennaatko sä tuoksut Stadin illan, hiffaatko ton kuun sillan?

Selite: 
Stadi on vaan niin kaunis.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot