Vastausta vaille jään

Runoilija väinöntytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2008
Viimeksi paikalla: 18.10.2015 15:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elää täytyy
 

MIkä on tää rinnan murhe, Mikä sieluin painolasti
Miks täytyy kulkea tää polku loppuun asti
Kuka mä oon, miks en tunne itseäin
Mistä tuun, mikä onkaan tehtäväin
Miks olen aina onneton, miks on olo lohduton
Miks rinnan murhe kaikkein syvin, kun on kaikki hyvin?

Selite: 
Se tulee harmaina syysiltoina kysymättä voiko tulla.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot