Joulurahaa toivoo kansa

Runoilija väinöntytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2008
Viimeksi paikalla: 18.10.2015 15:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elää täytyy
 

Tsiigatkaa tätä Stadia.
Pistäkää suulispokat päähän
valomeri sokaisee.
Oi tätä yltäkylläisyyttä !
Kaupat skabaa kuka saa sut lankaan.
Kuluta, kuluta, vaihda uuteen!
Osta idiootille älypuhelin
Näyteikkunat pursuaa kiusauksia.
Tuu tsöbaan, tule, tule, osta osta, anna lahjaksi
Osta mitä vaan, mitä kukaan ei tarvitse.
Tsöbaa telkkari, sbulein mahdollinen,
tsiigaa sitä skruudatessas joulusafkaa.
Taas jossain käydään uutta kriguu!
Amnesty vetoaa ihmisyyteesi:
Liu Ping tsittaa pitkää kakkuu Kiinassa.
Auta, osallistu, vaikuta, allekirjoita
Vaihda kanavaa. Kauniit ja rohkeat tanssii tähtien kanssa.
Unelmien poikamiestyttö menee naimisiin ja Anu Pimiä tekee safkaa faijalleen!.
Afrikassa skidit itkee aidsiin delanneita faijojaan
ja mutsejaan.
Punainen Risti vetoaa lompakkoosi. Tuu kummiks, ala lahjottajaks.
Nälkä, on nälkä on on
vaikka pöydät notkuu safkaa.
Turhuuden markkinoilla skabataan viimeisistä tarjouksista. Heitä leipäkone pois, hanki cupsolo tilalle. Tabletit nyt 30% alennuksella. Osta osta, saat halvalla.
Lastensairaala tarvitsee apuasi.
Fönareiden takana hiljaista kärsimystä ei hiffaa kukaan.
Naapurista kuuluvaan flaidikseen, jeesaa korvalappustereot.

Joulurauhaa.

Selite: 
Piti skrivaa jotain kaunista ja herkkää, ei ottanu tullakseen.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot