katuvalssi

Runoilija 811d610e9ac8a9326aa30eb7ea9c308b

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2008
Viimeksi paikalla: 18.10.2018 14:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kalenterini on täynnä
kello lyö tyhjää
olenko aina ollut näin turta
maanantaiaamuisin kello 6.00

vasemmistonuoret tai puolueet
koskaan välittänyt heistä (tai puuhistaan)
olenko liian vanha jäämään bussin alle
täyttänyt 18 jo monta vuotta sitten

uskollisuuteni prosenttilukuna
lähinnä nollaa uskoisin
sitä on helppo pettää
joka ne sanat sanomatta jättää
(vaikkei sinua koskaan ollutkaan)

hengitän sinua pysäkillä
takaputken savu tukahduttaa
haurain käsin yritän suojella
rikkinäistä sydäntäni desibelimeluilta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sulkujen käytöstä iso plussa!!

pidin. etenkin noi sulut oli ovelat~

 

Käyttäjän kaikki runot