heikoilla

Runoilija 811d610e9ac8a9326aa30eb7ea9c308b

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2008
Viimeksi paikalla: 18.10.2018 14:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Paljon herkempi mitä uskoisit
rakkauden korviketta kaipaisit
sitä pysty en antamaan
tuskaa vain saat minusta irtoamaan

Pahoillani en pysty olemaan
niin paljon satuttaa
kasvot ihan kunnossa
mutta sielu täynnä haavoja

Herkempi kuin uskoitkaan
mitä menin lupaamaan
pidän kiinni tavoitteista
liian paljon satutit toista

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot