alcohol

Runoilija 811d610e9ac8a9326aa30eb7ea9c308b

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2008
Viimeksi paikalla: 18.10.2018 14:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

en halua enää tätä
ostaa onnellisuutta kaupan hyllyltä
juoda se alas ja
saada jälkitautina masennus huomenna

minun arkeni on sinun päässäsi
katkenneita verisuonia ja
mustelmia kaulassa
ehkä viikonloppusi ne kuittaa

muista, että oli minun valintani
päästää ne miehet sisään
vihreät keijut, jotka kertoi salaisuuksia
lopulta paljastui 80%

minä olin sitruuna sinun drinkissäsi
hetken päästä kuitenkin
joit sen alas, nyt sisälläsi anelen
pelasta minut huomiselta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot