olen sinun

Runoilija 811d610e9ac8a9326aa30eb7ea9c308b

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2008
Viimeksi paikalla: 18.10.2018 14:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katsoit minuun etkä auringonlaskuun
tuntui hauraalta olla sinun
eikä jonkun muun
punainen loiste kasvoilla
silmät kiinni ulottuvuuksiin
en tunne käsiäni enää
mutta ei minun tarvitsekkaan
olen sinun
eikä muu enää tunnukkaan
niin vastenmieliseltä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

siis upea! kertakaikkiaan!

 

Käyttäjän kaikki runot