kipeä kerrostalo

Runoilija 811d610e9ac8a9326aa30eb7ea9c308b

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2008
Viimeksi paikalla: 18.10.2018 14:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

joko on aika päästää irti, rakas
minuun sattuu enemmän kuin muistoihisi
kylmät sunnuntaiaamut rappukäytävässä
taipuu pelottavan tutuiksi

rakkautemme helvetti
annoit minun palaa siellä
äänessäsi ei tuskan hiventäkään
ja minä hölmö tulin jäämään

mitä turhista lauseista
kun voi rakastaa huutamalla
sinun nimesi hissikuiluun
josta en koskaan palannut elävänä

nyt jos voisin vielä sanoa
jonkun pätevän asian mikä koskettaisi
näin lopuksi, sinulle paskiainen
en katoa ikuisuudeksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Elävää elämää kuvaavaa lyriikkaa. Tulipa eräs omakin kokemus mieleen, josta ei sen enempää...
Mutta hyvä, kuvaavan tunteikas runo.

 

Käyttäjän kaikki runot