maissipellolla

Runoilija 811d610e9ac8a9326aa30eb7ea9c308b

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2008
Viimeksi paikalla: 18.10.2018 14:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

vetten päällä huutavat sudenkorennot
pelasta, pelasta
kuinka minä voisin tietää että
ne tahtoo tietämättään kadota

jälleen tuulen uivellellessa
kuulen sinun äänesi
pistän silmät kiinni ja tunnistan
sinut omakseni jo haluan

etsin maissipeltojen keskeltä
rakkaani, sinun nimeäsi
tahtoisin tietää jo kuinka
tarinamme päättyykin

Selite: 
(ehkei koskaan)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot