niinkuin ennenkin

Runoilija 811d610e9ac8a9326aa30eb7ea9c308b

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2008
Viimeksi paikalla: 18.10.2018 14:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kosteana valuu tukka olkapäille
tuskaisena katsot asfalttia
kuin helvettiä on yöt noille
ihmisille, jotka kaipaavat onnea

kuin kuukausi, se aika on pitkä
kun lupaat jälleen 'soitella'
aivokatkos, aivan sama mitkä
sanat aiot puolustuksesi valita

takerrun, jollen muuten saa
sinua minuun katsomaan
kaduttaa jo valmiiksi aloittaa
rupeanko nyt vai heti valittaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot