silti viereesi jään

Runoilija 811d610e9ac8a9326aa30eb7ea9c308b

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2008
Viimeksi paikalla: 18.10.2018 14:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hän astui huoneeseeni
sulki oven perässään
olin vajonnut pimeään
koska en halunnut kuulla enempää

en uskonut huomiseen
edes sinun tulosi jälkeen
vaikka se saikin kaiken sekaisin
en voi tehdä asioita toisin

kyynelvirta poskellasi
ihan kun olisit ainut johon tämä sattuisi
tiedät etten eilisen jälkeen
pysty enää katsomaan häneen

et pysty mulle mitään antamaan
murtunut sydän on ainut mitä sulta saan
silti pyydät luottamaan
haluat mut vierellesi jatkamaan

kuinka kauas menisin
että tajuisin sen itsekkin
sut jätin, vaikka
sydämeni huutaa et se ei oo oikein

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot