Tauot täyttää arjen

Runoilija Savior

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Uudet tuulet puhaltaa mun maailmaan
Molemmista käsistä kiskotaan
jokaiseen ilmansuuntaan
Mut mä sanon et ei nyt,
nyt on kiire lepäämään

Tarjolla olis uutuustuotteita
käsillä monia hienoja ja tarpeellisia
Oikeestaan mä kaipaanki jotain uutta
Alan jo kyllästyä entisiin ja niin tylsän turvallisiin

Pientä säpinää havaittavissa
Tuoreita tulikuumia kipinöitä
Tällä kertaa en haluu sytyttää tulipaloa

"Let's go -meiningillä, ja saletisti natsaa!"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot