Veden varassa

Runoilija Savior

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki lipuu mun ohi
en saa kiinni, en saa kiinni
teiän pelastusrenkaista

Uin niin vimmatusti vastavirtaan
hullunkiilto silmissä
vaan niin perkeleesti suola kirvelee silmiin
ja aallot paiskoo paskasta vettä suuhun

Siinä meni laiva, meni paatti, meni vene, meni laho lautakasa
Niitä köysiänne heittelitte
metrien päähän mun rypistyneistä sormista

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot