Rakastan sinua nyt

Runoilija Savior

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiesit mitä halusin
ennen kuin itsekään sitä ymmärsin

Toit minulle huomisen
kun paikoillani junnasin

Näytit minulle suunnan
kun kompassini hukkasin

Opetit minut rakastamaan
juuri kun sitä tarvitsin

Tule minua ohjaamaan
jatkossakin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot