Tähän jään

Runoilija Savior

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinusta minulla olisi sanottavaa
enemmän kuin päiväni ja yöni sallivatkaan
Jos vaan voisin lauseiksi muodostaa tämän kaiken
kauneuden sisälläni

Uskomatonta,
en pelkää

Muut lähtivät, sinä jäit
Ratkaisit ongelmani puolestani enkä ymmärrä
miksi sinä, miksi ei hän
Joskus aikoinaan käytin järkeäni mutta
sinä näytit minulle
miten vähän sitä tarvitsen

Minä olen vielä tässä,
minä jään
En ole lähdössä mihinkään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihania <3

 

Käyttäjän kaikki runot