Ihmisrobotti, ikiliikkuja

Runoilija Savior

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä musta on jäljellä
ihmisrobotti vaan joka töksähdellen kulkee
off-nappulaa vailla syliinsä sulkee
kasoittain tehtäviä

Autonominen ikiliikkuja
ei aikaa syödä, ei nukkua
Metalliaivot rytisten
juoksee bussiin

Sisäinen ihminen hiljaa nauttii, hymisee
turvassansa
Eikä huomaa kuinka stressi nakertaa
pieniä palasia kerrallaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot