Absoluutti

Runoilija Savior

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ah sinä kaunis, komea
tule luokseni, tule nopeaan
Älä pakene, älä jää kiusaamaan
Sinä täydellisyys

Kanna ohueen totuuteen,
pidä ruskettuneilla käsivarsillasi,
johdattele minut huoneeseesi,
istuta sängyllesi

Sivele minua kuumilla sormillasi,
laula vietteleviä laulujasi,
piiskaa punaisilla ruusuilla,
sulje minut syleilyysi jännittävään

Sinä mahdollinen mahdottomuus,
yksinkertainen mysteeri
Kuinka sinua janoan
tietämättä mistä puhun

Tule luokseni, tule nopeaan
Piirrä hymy huulilleni,
sipaise poskiini hento puna,
tuo eteeni itsesi ihmisen muodossa

Älä koskaan katoa, rakkaus

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot