No sori vaan

Runoilija Savior

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En pysty henkeä vetämään,
tukehdun
Sä olet mun, sä olet mun!


Vaan mieti miltä musta tuntuu
kun sun menneisyytees törmään
joka nurkan takana


Tässä vielä seison ja selviydyn,

ymmärrä että mä vaan

rakastan sua ihan liikaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

loistava. oot tosi hienosti kuvannut ajatuksesi sanoiksi ja vangitsen lukijan tekstiin. mahtavaa!

 

Käyttäjän kaikki runot