Epätoivo laulaa

Runoilija Savior

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ketä mä huijaan?
Ku sattuu niin sattuu ja sattuu vaan helvetisti
Ajatteleminen
Sun ajatteleminen

Haluun pois, mä haluun pois
pään sisältä ja täältä
Jos et voi olla mun vaikka niin on tarkotettu,
en haluu elämältä mitään

Muutan autiolle saarelle ja otan mukaan
puudutusainetta enkä muuta
Kaiken jätän jälkeeni jos en sua voi ottaa
Kivun jätän koska kipu on yksinäistä rakkautta

Jos et voi olla mun vaikka niin on tarkotettu,
en haluu elämältä mitään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minuakin kosketti, tykkäsin!

hieno ja koskettava runo

 

Käyttäjän kaikki runot