Mustaa ja valkoista

Runoilija Mustikkaneiti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pohdintoja kaikesta mitä maa päällään kantaa. Kiitos jokaisesta kommentista!
 

Vasta illalla saa totuus sijaa

kun ei pirteys jaksa kannatella

mieltäni enää

tämä tulee kaikki loppumaan

yllättäen sammumaan

taas uudelleen palaamaan

ja minä rakastan katsoa merta myrskyssä

toisaalta paistatella päivää aurinko naamalla

olla molemmat

jonain päivänä ehkä pakko valita

kahdesta hyvästä

sinusta ja minusta

mutta sitä ennen,

annetaan aaltoliikkeen jatkua

mustana, valkoisena.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo.

 

Käyttäjän kaikki runot