Oodi menneelle

Runoilija Mustikkaneiti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pohdintoja kaikesta mitä maa päällään kantaa. Kiitos jokaisesta kommentista!
 

En ole kirjoittanut vuosiin

sanani upposivat sen laivan mukana

joka kerran oli ennen aikojaan hajota

eikä tapahtunut.

muuttunut, uusilla vesillä,

koluamattomilla saarilla seilaan

tämä on uutta ja vähän humalaista

pintaraapaisuja, vielä

en enää ihaile syksyn värikirjoa

keitä pannullista teetä

juo sitä rauhassa

keskellä lauantaipäivän aamua

on muuta tekemistä

mutta joskus

joskus kaipaan noita hiljaisia aikoja.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaihoisa, surumielinen, paljon pohtiva

 

Käyttäjän kaikki runot