Tunnekompassi

Runoilija Mustikkaneiti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pohdintoja kaikesta mitä maa päällään kantaa. Kiitos jokaisesta kommentista!
 

Kakskytkolme viiskytyks
ei uni tullut
en antanut

vaikka on äänetöntä
minun päässä soittaa sata yhtyettä
yksi laulaa rakkaudesta,
toinen soittaa vapaudesta,
kolmannella kielissään kipu

ilokin löytyy
vastuu velvollisuus -
kolikon kääntöpuoli

yhdessä kaikki kuuluu harmonisena
ei ole toista ilman toista

sekavakin soitto kauniimpaa
kuin pysty hiljaisuus.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot