Yöjuna

Runoilija Mustikkaneiti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pohdintoja kaikesta mitä maa päällään kantaa. Kiitos jokaisesta kommentista!
 

Vähän vaille keskiyötä
viisari liikahtaa junassa
olisinpa jo kotona
omassa sängyssä
unieni keskellä

hiphop soi
konduktööri usko ei
että junnulipun tarvitsen
antaa sen kuitenkin
suostuteltuani lapsen äänellä
parhaalla

"voi, olen minä vielä 16"

tuijottaen pimeyttä ikkunassa
hitaasti nukahdan
lämpöön ja tuhahdan
"kuules, ei saisi nyt..."
mutten vastusta luiden painaessa
toista tonnia

vain suhina ympärillä

muutama kolina

aamunkoiton värähdyksiä
joita pelästyn

herään penkiltä palellen
vileeseen maailmaan

tässäkö olen ja miten tähän tulin?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot