Tärkein sota

Runoilija Mustikkaneiti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pohdintoja kaikesta mitä maa päällään kantaa. Kiitos jokaisesta kommentista!
 

Tämän jälkeen voin sanoa voittaneeni kaikki taistelut

sillä todellakin olen voittanut

kun opin irti päästämään

tanssimaan

pöytien päällä smaragdisessa yössä

eikä kukaan

niin maan yksikään

piirtänyt minulle ääriviivoja enää

silloin maalasin maailman.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot