Sananen rakkaudesta

Runoilija Mustikkaneiti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pohdintoja kaikesta mitä maa päällään kantaa. Kiitos jokaisesta kommentista!
 

Elokuvissa juostaan sateeseen hakemaan toista

tosielämässä me pelkäämme sanoa oikeita sanoja

oikeille ihmisille

oikeissa paikoissa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kannata ei pelätä, silloin hyvin mielin saattaa herätä.

Oiva runo.

=)

 

Käyttäjän kaikki runot