Taiteilija

Runoilija Mustikkaneiti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pohdintoja kaikesta mitä maa päällään kantaa. Kiitos jokaisesta kommentista!
 

Sormet piirtää keholle

ympyrän

sydämiä

neliön,

jos mahdollista

valo maalaa ihon punaisella

on hetki

hetki joka on kaikki

on viisaus

on kosketus

läheisyys varmasti

lämpö ennen muuta

ja hiljaisuus

hiljaisuus on musiikkia.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

siis tarkoitin kaunis ja herkkä kosketus runossasi..

Kaunis ja herkkä koksketu runosi tunnelmassa..

Runosi hivelee sieluani.

=)

 

Käyttäjän kaikki runot