erotaan taas

Runoilija hansikas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laumastaan eksynyt susi lammashaasa.
 

Kaksin me ollaan hetki kuljettu
yhdessä iloja suruja laulettu
mutta nyt on se hetki kun humataan
että toisistamme joudumme luopumaan.
Ei katkerin itku ei kaunein sana auta.
nyt on vaan aika erota , jumalauta.
Lähdettävä taas on etsimään
sitä koskaan löytynyttä elämää
missä ois yksin hyvä olla vaan
kun ei meitä oo luotu kulkemaan
Käsikädessä elämän tietä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näin se joskus on. Elämän karheaa koskettavuutta.

Näin se joskus on. Elämän karheaa koskettavuutta.

 

Käyttäjän kaikki runot