enkelit

Runoilija hansikas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laumastaan eksynyt susi lammashaasa.
 

Nukkuuko enkelit koskaan,
kun meidänkin unta he varjella saa?
Milloin enkelit levähtää,
kun minäkin aina vain vaarassa oon?

Onko raskaampaa työtä kuin
suojelusenkelille annettu on?
Se kun työssä raataa aina,
omiansa siiven alle suojaten.

Ja meistäkin vielä moni
toivois pääsevänsä enkeliksi.
Tämän vain tahdon sanoa :
Kun minä kuolen, en tahdo siipiä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot