pettureille

Runoilija hansikas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laumastaan eksynyt susi lammashaasa.
 

Sydämeni todistaa teitä vastaan,
huolimatta siitä että en voinut todistaa,
sitä kuinka te minua ahdistitte.
Olin teidän kynnysmatto, pyyhitte minuun paskaa.

Kannoin myös teidän syntinne,
nöyränä kuin olisin sitä varten syntynyt.
Te olette minulle katkeria,
koska en siihen enää silloin pystynyt.

Kuka antoi teille luvan,
tehdä minusta pellen jolle naurettiin,
silloin kun itkien kerroin,
kuinka se sattui kun vapauteni vietiin.

Paras keino teille kostaa on,
että elän elämäni hyvin, ilman teitä.
Ja annan teille aikaa miettiä,
et en elämäniloani vuoksenne heitä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot