lohi on ruokaa.

Runoilija hansikas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laumastaan eksynyt susi lammashaasa.
 

Ymmärtämättömät
ymmärtämässä
vaikeina hetkinä.
Olet kuin ruma taulu,
sinussa ei
ole sanomaa.

Päivän lehdessä.
Siinä on sanomaa:
Kolarissa kuollut ja
paremmat saa palkintoja
Toisella toistaan
parempi titteli

Kuka sen päättää,
olenko maan mato.
Kauniitko pärjää vai
saako simppu elää
rumuuttaan rauhassa.
Onko se oikeasti pahaa?

Olenko boheemi
vai muuten hullu?.
Ja kauneuden tähden
on monen loppu
Lohi on kaunis
Lohi on ruokaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot