vain rakkaasi

Runoilija hansikas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laumastaan eksynyt susi lammashaasa.
 

Liian usein sinä työnnät minut pois sylistäsi.
Sinä harvoin siedät kuunnella kun kerron,
miltä minusta tuntuu.
Suutut kun itken, suutut kun nauran.
Ongelmien ratkominen kiehtoo sinua,
kunhan ne ei liity minuun.
Sinä tulet viereeni nukkumaan vasta kun olen nukahtanut ja aamulla kun herään olet sinä jo muissa hommissa.
En ole sinulle mukavaa seuraa,
etkä sinä tunne että tarvitsisin sinua arkipäivässä.

-Minähän olen vain se jota sinä rakastat...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot