Nimetön

Runoilija hansikas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laumastaan eksynyt susi lammashaasa.
 

Kun huonotkin riimit
katoavat elämästäni
On elämäni runo
Väsynyt, synkkä
ja ahdistava.
Liian suuria ovat
Nämä tunteet kirjoittaa.
Väsymys sauttaa
ja saa minut vain
itkemään pitkiä iltoja.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot