Nimetön

Runoilija hansikas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laumastaan eksynyt susi lammashaasa.
 

On vaikka olo yksinäinen mulla,
en tunne ikävää luokses-
En lähelles tahdo mä tulla
sillä kyyneleet vain sain sun vuokses-

Enpä tärkeä sulle ollutkaan,
kun et vaivautunut kiinni pitään-
Ja kylläpä nyt huomaan,
etten merkinnyt sulle mitään.

Vaan ei ollut pettymys suuri,
kun huomasin asian laidan.
Sulla on edessäs vielä muuri
ja minä ylitin viimeisen aidan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot